beregn bmi

Beregn dit BMI

BMI står for body mass index. At gå op i sin bmi er forkert, da bmi kun skal være vejledende. Metoden er godkendt af WHO (World Health Organisation). BMI-tabellen går ikke ud Fra den enkeltes krops bygning, men som hovederegel den mest dækkende for de fleste.

Bmi-tallet fortæller dig ikke noget som som du ikke vidste, derfor skal den altid tages med forbehold. Hvis du selv er intrasseret i at måle din BMI kan du gøre det via den vedlagt formel. Formlen er ikke 110 % præcis.

Når man snakker BMI snakker man ikke kun 1 person, som hovederegel snakker man mange mennesker, så BMI bruges som oftes hvis det er en større målgruppe og ikke kun en person. BMI bruges mange gange i som mål, i bodybuilding, og muskelmasse opbygning. Hvorfor dog det? Ja det hænger sådan sammen, at når man gerne vil tage på i muskelmasse, så vil man jo gerne være større, og jo større man er jo mere vejer man, og det vil resultere i at ens BMI er høj. Så hvis en overvægtig person skulle have sin BMI og vide vil den jo selvfølgelig være høj pga. personens høje vægt
BMI = vægt / højde x højde
Vægt måles i kg og højde i meter

Leave a Comment