Hvorfor du skal hyre et rengøringsfirma

Der er mange grunde til, at du bør holde dit kontor rent og pænt. Personalet har behov for og fortjener at arbejde i et behageligt miljø. Desuden afspejler kontorets renlighed (eller snavs!) hvad, der prioriteres i virksomheden. Dine kunder, samarbejdspartnere og andre influenter bør få et godt førstehåndsindtryk, når de træder ind på jeres kontor. Forretningsdrivende har, for det meste, mange bolde i luften udenfor det at drive forretning. De fleste forstår ikke, hvilke opgaver og forpligtelser, der hører sammen med at holde rammerne for en god forretning i orden, så den kan fungere effektivt. Et af de ofte oversete aspekter ved at drive forretning er at opretholde og istandbringe det fysiske rum. Ligesom derhjemme, kræver et kontor regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Desværre er det de færreste, som kan finde tid og overskud til netop dette og det kan være til skade for mange af forretningens aktiviteter. En vej til mere råderum og tid, er at hyre et professionelt, kompetent rengøringsfirma med god service og forståelse for virksomhedens behov. Nedenfor kan du læse lidt om hvorfor du bør overveje at betale dig fra rengøringen i dit firma.

 

Gør det ordentligt

Professionelle rengøringsfirmaer er dygtige til korrekt og grundig rengøring. Eksperterne forstår hvor behovet er størst, hvad der vigtigst og hvordan de bedst løser ordensopgaver og skaber et rent miljø. De forstår videnskaben bag bakteriedræbende og vedligeholdende rengøring, uden af slide på virksomhedens aktiver i form af tæpper, møbler og teknologi. Desuden ordner de også de knap så hyppige opgaver som vinduesvask og tæpperens, så I kan nye den friske duft og det dejlige sollys.

 

Hold fokus på det vigtige

Når chefer uddelegerer rengøringsopgaverne til personalet kan det svække arbejdsmoralen. De er ikke ansat til at gøre rent, men til at gøre deres arbejde. Skraldespande, toiletrens og opvask kan fjerne fokus fra hvad der er vigtigt. At din forretning styrkes, vokser og vækster! Desuden kan det skabe uro og forstyrrelse i arbejdsdagen, som mindsker produktivitet og effektivitet. Det giver ikke mening at bruge mandetimer på støvsugning, når telefonen ringer – rengøring kan hurtigt blive en byrde, som forretningen lider under.

 

 

 

 

Allergi er ikke i orden

Selvom støv kan virke harmløst kan det faktisk være sundhedsskadeligt. Det kan give åndedrætsbesvær og i øvrigt kan personalet udvikle allergier. Grundig rengøring er ikke bare komfortabelt, det er noget du skylder dit personale så de kan arbejde i et sikkert og trygt miljø.

 

Bliv fyldt op

Kan du huske sidste gang i manglede toiletpapir på kontoret? Irriterende, ikke? Professionelle rengøringsfirmaer kan tage hånd om flere ansvar på en gang. For eksempel kan de sørge for, at I aldrig løber tør for toiletpapir, sæbe, køkkenrulle, opvasketabs og alt det andet, som du glemmer at købe ind. Når rengøringspersonalet bliver bekendt med jeres vaner og aktiviteter, kan de hurtigt etablere et overblik, som sikre, at I aldrig løber tør. De ved hvor i bruger mest og mindst og dette garantere jer et altid opfyldt lager.

 

Mindre sygefravær

Undersøgelser viser, at virksomheder med rengøringshjælp oplever mindre sygefravær en virksomheder uden. Dette skyldes, at et rent miljø giver anledning til færre overførte sygdomme i form af smitte. Håndtag og lyskontakter, tastaturer og lommeregnerne er alle smittekilder, som vi almindelige mennesker ikke tænker over – professionelle ved alt om disse problemområder og behandler dem herefter. En forkølelse overtager altså ikke hele kontoret, når én person er nede med flaget og det kan ses på bundlinjen. Det har altså direkte indflydelse på dit personales helbred, om der er rent eller snavset og det kan måles i kroner og øre.

 

Ikke så dyrt som du tror

En af de mest brugte indvendinger mod at betale for et rengøringsfirmas service er omkostninger. Dog kan det hurtigt give plus på kontoen, at medarbejderne kan arbejde fokuseret på deres opgaver, at de bliver mindre syge og, at de har et godt og komfortabelt arbejdsmiljø, som giver plads til kreativitet, effektivitet og produktivitet uden forstyrrelser. Desuden tager de fleste rengøringsfirmaer selv rengøringsmidler og andet udstyr med, så du ikke skal investere i diverse materialer. Det kan godt betale sig, når man tænker på hvad en støvsuger, en tæpperenser eller bare et besøg fra vinduespudseren kan koste – det løber op! Og det er alt sammen noget rengøringsfirmaet selv har, eller har adgang til, uden, at du skal hoste op.

 

Nogle forretningsdrivende kender allerede fordelene ved at gøre brug af en pålidelig rengøringsservice, som kan løfte opgaven. Det er en befrielse, en kæmpe hjælp og faktisk hverken besværligt eller dyrt. Det kan anbefales til både små og store virksomheder, fordi prisen tilpasses efter rengøringskravets omfang og dermed er billigere for mindre rum og dyrere for større rum. Det handler alt sammen om at skabe et bæredygtigt, behagelig og motiverende arbejdsmiljø og det kan et rengøringsfirma bidrage til.

 

 

 

 

 

Leave a Comment