Nyt hus nye møbler

Jeg har fundet mit nye favorit møbel design

Jeg faldt over Ox Denmarq, i forbindelse med købet af mit nye hus. Jeg havde beslutte mig for, at jeg kun ville have lækre møbler, i enkelt og elegant design. Så skulle de også passe godt til de rå murstensvæge i mit nye hus. Jeg er helt vild med, det rå og industrielle look. Det var også vigtig for mig at bibeholde den maskuline udstråling, uden der gik for meget drengerøv i den. Så jeg gik på udkig efter møbler, som jeg synes der kunne være interessant. Jeg ville i den forbindelse også have en lækkert hjemmekontor, da jeg ofte arbejder hjemmefra. Her begyndte jeg at søge lidt rundt på Google og fandt et meget interessant blogindlæg, som du kan læse lige her. Det er skrevet af en ny opstartet webshop, der har fokus på maskulin boligindretning. Det var lige det jeg ledte efter. Så jeg begyndte glædelig at læse og fandt mange gode idéer til, hvordan mit kontor kunne komme til at se ud.

Jeg synes dog stadig at prisen var lige til den gode side, så jeg kunne hurtigt se at jeg ikke ville have råd til at købe alle mine møbler der, men jeg skulle bestemt have nogle af dem der fra. Især når de giver sig tid til at skrive så finde indlæg, der er med til at guide dig. Sådan noget er jeg helt vild med.

Efter jeg havde læst blogindlæget, gik jeg på opdagelse på deres hjemmeside. I den forbindelse faldt jeg over Ox Denmarq, de laver nogle virkelig fede møbler og webshoppen have en stor udvalg, og tilmed fri fragt på dem. Jeg var solgt.

Så jeg har nu bestil mine første møbler til mit nye hus og venter spændt på at få det færdig indrettet!

Leave a Comment