sommer

Jeg savner sommeren og det gode vejr.

Giv mig sommer, giv mig kolde drinks

 

Jeg sidder lige her på hjemmekontoret og nyder solens stråler gennem mit tagvindue. Men hov! Hvor blev de af?  Vi er mange, der kan blive enige om, at februar måned er ikke en fest hvad angår temperatur og overtøj – medmindre man er helt vild med flyverdragter selvfølgelig.

Personligt er jeg mere til nedenstående. Jeg bliver nærmest sentimental af at kigge på det billede, når jeg tænker på, at termometeret læser -6 udenfor (ja, der er en grund til, jeg arbejder hjemmefra i dag). Jeg husker soleklart den lækre, varme dag, hvor vi lavede mojitos med blåbær og stegte i solens lune fra tidlig morgen. I vores husholdning går vi meget op i sommer, det vil sige, at der altid er et stort badebassin med vand vi kan køle af i og et mindre badebassin med is hvor vores drinks kan køle af. Vi køber altid et par tønder knust is hos Is til Fest og splejser det med naboerne, så alle kan nyde godt at iskolde øl, cider, cola, you name it. Det er et hit hvert eneste år og det er ikke engang besværligt eller dyrt. Åh ak og ve, lad det blive juni nu… Jeg tror jeg går i hi ind til termometeret læser minimum +15.

 

Middag succes: hvordan

 

Jeg er kæmpe fan af at holde dinner parties med dejlig mad, god vin og skønt selskab. Derfor bruger jeg meget tid på at optimere oplevelsen for alle og finde de bedste tips og tricks til at gøre det hele lettere. Jeg elsker når det hele går glat (altså når jeg ikke brænder noget på eller spilder sovs udover den hvide dug), så jeg og mine gæster bedst kan hygge os uden at blive distraheret. Jeg oplever helt klart, at det vigtigste ved en middag er, at man har en overblik og forbereder alt det man kan dagen før. Det vil sige, at jeg bruger så lidt tid som muligt på, at rende mellem køkkenet og spisestuen. En anden vigtig ting, er, at have kolde drikkevarer (altid vand!!!) klar hele tiden. Det var, for mig, altid mega besværligt, at skulle hente isterninger og presse dem ud af formen og ned i kanden og fylde op med vand og spilde halvdelen en gang hver halve time og det jeg har fundet løsningen på, hvorfor jeg skriver dette indlæg! TROMMEHVIRVEL TAK… Jeg har fundet et sted på nettet, hvor jeg kan købe knust is og isterninger i lige præcist den mængde jeg skal bruge. Så modtager jeg en beholder lige til døren, som jeg bare kan grave en skovl ned i og fylde alt fra vinkølere til kander  med is. Det er altså ret genialt! Hvis du vil læse mere kan du klikke lige her.

Men! Husk lige, at det vigtigste altid er, at du er til stede med dine gæster og nyder deres selskab. De små detaljer gør bare det hele lidt mere smooth.

 

Hvordan din fest bliver Extra AF

 

Nogle af jer ved, at jeg er besat af holde cocktail parties med alt hvad der hører med, inklusive COCKTAILS! Efter at have gjort det en god snes gange (mange flere), har jeg opdaget hvilke ingredienser der skal til for at løfte niveauet. En af mine opdagelser er, at folk elsker det uforudsete – jeg planlægger altid en eller leg eller udfordring ala sandhed eller konsekvens, som tager folk med på en rejse, hvor de glemmer, at de er voksne, ansvarsbevidste væsener. Som bonus, er det altid disse lege der bliver talt om længe efter festen.

Min anden erfaring er, at en fest ikke er en fest uden knust is i ubegrænsede mængder. Det skaber en ekstravagant kant og luksuriøs stemning, at der er isfyldte kar til champagne og kolde cocktails, lavet med is, som man gør det rigtigt. Jeg plejede altid at købe lidt is til mine cocktails (White Russians, I’m obsessed), men senere fandt jeg ud af, at mine gæster synes det var superlækkert at der var is til at køle dåser og flasker af og samtidig til at komme i simple sjusser. Nu sørger jeg altid for at bestille is nok til hele aftenen og det er somehow altid et hit. Jeg bruger denne hjemmeside, som har udbringning og god service. Try it out! Det er en lækker detalje der netop giver din fest det sidste puf mod Extra AF, som Kylie Jenner ville sige det.

 

3 drinks alle kan lide og hvordan du laver dem

 

Overskriften siger det hele! Hvad end du skal holde fest eller bare gerne vil servere noget anstændigt for dine veninder fungerer nedenstående som en absolut skudsikker plan.

 

NUMERO UNO

 

Sex on the Beach er en bittersød klassiker og du kommer aldrig til at skuffe nogen med den!

 

Bland 5 cl. vodka, 1,5 cl. hindbærlikør, 1,5 cl. ferskenlikør, 4 cl. appelsinjuice og 4 cl. tranebærjuice i en separat shaker med is og hæld i et glas med isterninger.

 

Toeren

 

Den hvide russer er både cremet, sød og smagfuld – hvem elsker ikke kaffelikør med fed mælk?

 

Bland 5 cl. vodka, 2,5 cl. Kahlua og 2,5 piskefløde eller sødmælk, shake it all up i en mixer og hæld i et glas med knust is. YUMMY!

 

Threesome

 

Samantha fra Sex & the City ville uden tvivl drikke cosmos indens hendes udfoldelser i New Yorks natteliv.

 

Bland 5 cl. vodka, 2,5 cl. Cointreau, 2,5 cl. tranebærjuice og saft fra en halv lime i en shaker med is og filtrér den guddommelige blanding ned i et smukt cosmo-glas.

 

Alle ingredienserne kan købes i supermarkeder og isen plejer jeg at bestille via Is til Fest, som leverer direkte til døren.

 

Get your drink on og imponér dine meddrikkere!

 

 

 

 

Leave a Comment