Motionsudstyr Fitness Måtte

I hele landet findes der fitnesscentre hvor du kan betale et beløb, og derved får du ubegrænset træning i deres åbnings tid. Men hvorfor køber man ikke udstyr så man kan træne der hjemme? Kan det overhovedet svare sig? Hvor dyrt bliver det? Og jeg kan blive ved. Det er helt op til den enkelte men her er min mening. At være i fitnesscenter i mange år runder jo selvfølgelig op i mange penge. Da alt ikke kan svarer sig at købe kan man jo vælge og købe nogle i den billige ende af skalaen. Jeg ville personligt ikke gå ud og købe alt for dyre ting da det virkelig kan komme til at koste mange penge. Hvis jeg skulle ud og købe nogle hjemme, ville jeg købe en fitnessmåtte. En fitnessmåtte er rigtig billigt, den kan bruges til mange forskellige ting, det er kun fantasien der sætte grænser. Dernæst vil jeg købe et par håndvægte og en justerbar bænk. Med disse få redskaber kan du nå rigtig langt. En fitnessmåtte er jo ikke noget man styrketræner med, men den kan bruges til alle former for maveøvelser, rygøvelser og div. Udstrækninger. Motionsudstyr ligger i den dyre ende af skalaen, så derfor ville jeg aldrig personligt gå ud af og købe flere fitness maskiner men hvorfor så det? Jeg ved ikke om i kender det, men for en måned siden var jeg ude og købe en fitnesscykel, og den blev da også brugt den første uge. Efter en uges tid blev den flytte fra stuen til soveværelset, og fra soveværelse til kælderen hvor den så står og samler støv nu.