Sund Drikkedunk

Jeg undrede mig virkelig og derfor er dette emne også taget op. En sund drikkedunk? hvad er en sund drikkedunk ?

Jeg må indrømme at jeg ikke kunne se hvordan dette skulle kunne være et godt salgs trick. Jeg ville undersøge hvad det var for noget. Efter lidt søgning på google fandt jeg ud af hvordan en drikkedunk kan være sund.

Nogle drikkedunke bliver fremstillet af et hvis stof, som gør dem usunde, og nu er der så lavet nogle drikkedunkene hvor disse stoffer ikke undgår, det vil sige at det er en sund drikkedunk. Jeg kan desværre ikke nævne hvilke stoffer der er sunde og usunde, da jeg ikke ved om kilden er sand. Det eneste jeg ved, er at man kan købe en drikkedunk som er sund.

Hvis nogle har haft sådan en må i meget gerne skrive da jeg intet ved om disse drikkedunke. Hvad er de sunde for? er det naturen eller er det for os mennesker?  Jeg er spiller selv meget fodbold, og har aldrig nogensinde stået og overvejet om jeg nu ture og tage en slurk af den drikkedunk, tænk hvis det nu var en usund drikkedunk. Jeg synes det lyder lidt dumt, men der kan selvfølgelig godt være noget om det. Hvis nogle har eller har haft en sund drikkedunk må i meget gerne kontakte mig via. mail da min viden om dette emne er alt for lille, og vil gerne vide hvad ordet sund drikkedunk lige præcis indebære.

På forhånd mange tak.